-
12-01-2011, 12:51 #1Üye
- İndir
- 0
- Yüklemeler
- 0
Windows 7 açılmıyor (Siyah ekran)
Merhaba arkadaşlar. Asus laptopum var. Pek iyi konfigirasyonlara sahip değil. Windows 7 kurulu alette.. bilgisayara Mafia'yı yükledim. Oyun esnasında bilgisayar dondu. Ben de power tuşuna basılı tutarak kapattım aleti.. Açılırken "başlangıç onarmayı başlat" ve "windowsu normal olarak başlat" seçenekleri çıkıyor. normal olarak başlattığım da logodan sonra siyah ekranda kalıyor, ekranda sadece mouse imleciyle... başlangıç onarmayı seçtiğimde de yine aynı şekilde siyah ekranda kalıyor mouse imleci olmadan.. Güvenli modda açmayı denedim ama o da bir süre siyah ekranda kaldıktan sonra (ekranda sadece safe mode yazıları var köşelerde) recovery menüsü geliyor. recovery''i iptal ettiğimde alet restart atıyor. yani güvenli kipte de açılmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Recovery yapmak istemiyorum çünkü silinmesini istemediğim bazı belgeler var c sürücüsünde.. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
ps: XP'de format atmadan windowsu onar tarzı bişey vardı, format atmadan onarabiliyorduk windowsu.. windows 7de de yapabilir miyim bu olayı bir şekilde??
-
13-01-2011, 15:54 #2Üye
- İndir
- 0
- Yüklemeler
- 0
Yok mudur arkadaşlar nasıl halledebileceğim konusunda fikri olan?
-
13-01-2011, 17:00 #3
bu konuya bir göz atın isterseniz.ubuntu kurarak geçiçi olarak dosyalarınızı farklı bir yere aktarıp sonra tekrar istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.Ubuntu Kurulum
Konu aHmEt20 tarafından (13-01-2011 Saat 17:10 ) de değiştirilmiştir.
Hayatın boyunca calısıyorsun, 30 yıl boyunca yaptıgın seyin farklılık yaratacagını düşünerek yasıyorsun, insanlar için önemli oldugunu sanıyorsun bir sabah uyandıgında sunu anlıyorsun: hayır.. orda kücük bir hatan var, sen harcanabiliyorsun, aman Allah'ım..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
-
windows 7 web camera siyah ekran sorunu
By dessas in forum Windows 7Cevap: 5Son Mesaj: 13-03-2012, 17:49 -
windows 7 açılmıyor siyah ekran [Çözüldü]
By dessas in forum Windows 7Cevap: 6Son Mesaj: 17-11-2010, 22:37 -
Siyah Beyaz Ekran Sorunu
By jonesbr in forum Windows VistaCevap: 7Son Mesaj: 01-04-2010, 00:31 -
Açılışta siyah ekran sorunu
By xentrix in forum Windows XPCevap: 9Son Mesaj: 10-03-2009, 20:32 -
Siyah Ekran Problemi
By Artemistr in forum DonanımCevap: 20Son Mesaj: 25-01-2009, 13:59