|
||
|
|
|
|
|
| Yazılım Kampanyaları Yasadışı kulanım yerine yasal kullanım |
![]() |
|
|
#1 | ||
|
Üye
Üyelik Tarihi: Jul 2006 Bulunduğu Yer: Patagonya İşletim Sistemi: Arch Linux
|
1 Yıllık Dr.Web Antivirüs Lisansı
![]() 1.Adım (Aşağıdaki adresteki formu dolduruyoruz.Google Translate gerekli olabilir site Çince )http://www.drweb.com.cn/other/frdrweb.aspx 2.adım (Aşağıdaki adresten yazılımı indirip kuruyoruz. Kurarken e-posta hesabınıza gelen lisan anahtarını kurulumda karşınıza çıkacak 2.ci adıma tıklayıp giriyoruz.) ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/windows/drweb-500-win.exe 3.adım (yok) Ürün hakkında ayrıntılı bilgi için : http://products.drweb.com/win/av/ Türkçe dil desteği için; Alıntı:
Konu Onur_s07 tarafından (24-08-2009 Saat 03:38 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Türkçe dil desteği bilgisi eklendi |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İzmir İşletim Sistemi: Ubuntu & Pardus
|
collapse,
Paylaşım için teşekkür ederim. Efsane geri döndü. ![]() Forumda Çince öğrenenlerin sayısı artacak sayenizde. ![]() Bakalım kaç kişi bu bulmacayı çözmeyi başaracak? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
HijackThis Takım Kaptanı
Üyelik Tarihi: Aug 2009 Bulunduğu Yer: İzmir İşletim Sistemi: Windows XP Anti-Virüs: BitDefender Firewall: Online Armor Anti-Malware: Malwarebytes'
|
Collapse;
Seni siteye üye olmadan çok önce biliyordum.Sayende birsürü lisansım oldu bugüne kadar.Emeğin için gerçekten çok teşekkür ediyorum. ![]() Bu arada lisansımı aldım sağolasın.Çeviri için google'ın çeviri servisini kullanabilirsiniz. Konu gozilra tarafından (08-08-2009 Saat 01:44 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: bildirim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
|
Teşekkürler @collapse. Merak edenler için güzel bir fırsat.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
|
Teşekkür ederim.Yazılımın adı ilginç geldi bir deneme fırsatı buldum sayende
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
|
Sn.collapse,
Emeginize saglık. Paylaşım için teşekkürler. Dr.Web,Rus malı saglam bir AV. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Fransa İşletim Sistemi: XP SP3 - Ubuntu Anti-Virüs: Avira PSS Firewall: Agnitum Outpost Anti-Malware: Malwarebytes HIPS: Zemana
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
|
Görüntüler için teşekkürler @my_immortalize.
Raymond amcanın forumuna haberi vermişsin hemen ![]() http://www.raymond.cc/forum/freebies...-5-1-year.html |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Fransa İşletim Sistemi: XP SP3 - Ubuntu Anti-Virüs: Avira PSS Firewall: Agnitum Outpost Anti-Malware: Malwarebytes HIPS: Zemana
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
|
tşk.iyi güzel,ihtiyacı olan alsın kullansın da ,testlerde kendine ancak en alt sıralarda yer bulabilen bir alet.(moral bozmak gibi olmasın).
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| antivirus, drweb, lisansi, yillik |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dr.Web 5.0 antivirüs kaldırma sorunu ? [Çözüldü] | olgun52 | Anti-Virus Yazılımları | 11 | 09-09-2009 09:12 |
| Microsoftun yeni antivirüs programı: Morro | halill07 | Anti-Virus Yazılımları | 21 | 04-07-2009 14:03 |
| Dr.Web Live CD Kullanım Yönergesi | zinarali | Kullanım Yönergeleri | 0 | 14-06-2008 01:54 |

Şuan saat: 10:58 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)