![]() |
|
| Hijackthis İnceleme | Dosya Kütüphanesi | Şüpheli Dosya | Antispyware | Antivirüs | Firewall | Gizlilik | Hakkımızda | Testler |
|
|||||||
| İndir | Reklamsız Doctus | GNU / Linux | Kampanyalar | Kayıt ol | Albümler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okunmuş Say |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#21 |
|
HijackThis Takımı
|
. Bir de şu K9 WebProtection ile çakışma sorunu olmasa tadından yenmeyecek de . Çevirmen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Editör
|
Çeviri aracı yayınlanmıştır.
Code:
http://download.comodo.com/cis/download/TranslationTool/COMODO_MultiLanguagePack_1.1.zip Alıntı:
Konu offchu tarafından (31-03-2009 Saat 00:59 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Üye
|
Diğer 2 arkadaş burada mı?
Nasıl paylaşacağız? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yasaklanmıştır
|
Çeviriye Yardımcı olan Doctuslu üyelerimize teşekkür ediyorum.
Teşekkürler @tyler78 Teşekkürler @cih Türkçe dil desteği olduğu için Hâlâ 2.4 sürümü kullanmaktayım. İnşallah sayenizde üst sürümleri kullanırız. Öte yandan Türk malı olarak bilinen Comodo'nun ana dilinin türkçe olmaması beni acayip sinirlendiriyor. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
|
Ben başladım çevirmeye.Ancak bilgisayara comodo kurmadan bunları denemenin bir yolu yok sanırım.(zaten comodo kurulu demeyin özel bir sürüm kurulması gerekiyor)
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yasaklanmıştır
|
Doctus da olmasa ne olacak halimiz . . .
iftaar ediyoruz
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Emektar Editör
|
Yakında çıkacak 3.9 sürümüne diller eklendir diye umuyorum. Ayrıca 3.9 ve 4 sürümlerinde baya bir değişiklik olcağa benziyor.
3.9 sürümünde Memory Firewall ve Boclean yazılımınıda entegre edeceklermiş. Ayrıntılar |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
|
Dil bilmenin ve geliştirmenin faydası ve yeri diyorum. Çeviri yapacaklara başarılar, inşallah düzgün(yerinde) bir çeviri yaparsınız ki bilmeyenler için iyi olur.
![]() Bu arada doctus.org olmasa bunu ve bunun gibi bilgileri duyamazdık
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
|
geçenlerde doctusta memoriy firewall ile ilgili gelen bir soruda duydum bu programı ve denedim.
boclean bilmem ama memory firewall yaklaşık 1 yıldır geliştirilmiyor sanırım. ayrıca boclean kullanan hiç görmedim ama forumda kullandıklarını fakat gereksiz bişey olduğu yorumları var sanki. kısacası gereksiz entegrasyonlar gibi görünüyor. ayrı birer program olarak geliştirilmesi daha yararlı görünüyor bana ama comodo tüm yazılımlarını security sürümüne entegre edip tek bir yazılım olarak geliştirmeyi düşünüyor galiba. sonuçta memoriy firewall beta bir program ama about kısmında BETA diye belirtilmemiş. kısacası programı geliştirene kadar beta ibaresi eklenmeden kullanıcılar bi nevi beta testter gibi kullanılıyor. sonrada hiçbir açıklama yapma ihtiyacı duymadan gelişmesi durdurulup 1 yıl sonra securitiye entegre ediliyor. bu resmen insanları kobay gibi kullanmak oluyor.
|
|
|
#30 |
|
Üye
|
Boclean hips yazılımları yokken gayet güzeldi.Aktif durumdaki zararlıları yakalıyor ancak hips yazılımları güncellemeden bağımsız çalışırken boclean imza temelli.Birkaç yıl önce olsa çok kullanışlı derdim ama şimdi için işe yaramaz olmaya mahkum.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ariyor, cevirmen, comodo |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Comodo İnternet Security 3.8.64739.471 | salim_kes | Comodo | 4 | 31-03-2009 14:47 |
| Comodo BOClean İnceleme - Doctus Wiki'den | zinarali | Güvenlik Yazılımları Eğitimi | 12 | 25-02-2009 20:37 |
| Avira vs Comodo Av | captain06 | Anti-Virus Yazılımları | 10 | 13-02-2009 12:19 |
| comodo outlook'u engelledi mi | henster | Comodo | 8 | 03-02-2009 17:05 |
| Comodo firewallda FAILED. | FeeB | Comodo | 9 | 02-02-2009 12:37 |
Şuan saat: 19:35 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)