|
||
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
Editör
Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: ankara İşletim Sistemi: Vista Home Pre. Anti-Virüs: Avira+ClamAV Firewall: PC TOOLS :) Anti-Malware: Spybot+SpyTrmnt HIPS: Tecrübe :))
|
DoctusOnar Programı Güncel Sürümü v1.6.0
Buradaki eklentide DoctusOnar programının en güncel sürümünü bulabilirsiniz.
Programla birlikte veritabanını da indirmelisiniz. Veritabanını buradan indirebilirsiniz. ***DoctusOnar'ı kullanmadan önce, sisteminizdeki güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Ayrıca flash bellek sorunlarının çözülmesi için programı çalıştırmadan önce flash belleklerinizi de usb'ye takmalısınız.*** Sürüm: 1.6.0 Konu dj.turkmaster tarafından (19-04-2009 Saat 20:15 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: ankara İşletim Sistemi: Vista Home Pre. Anti-Virüs: Avira+ClamAV Firewall: PC TOOLS :) Anti-Malware: Spybot+SpyTrmnt HIPS: Tecrübe :))
|
Bundan sonra güncelleme yapıldığında yeni mesaj ile konuyu üste taşıyacağım.
![]() Güncelleme
Konu dj.turkmaster tarafından (19-04-2009 Saat 19:37 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Editör
|
Güncelleme 1.6.0
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| doctusonar, guncel, programi, surumu |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Güncel sürücü programı | selmi_yak | Diğer Yazılımlar | 5 | 09-05-2009 09:05 |

Şuan saat: 10:56 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)