|
|
|
|
|
|
| Web ve Grafik Tasarım Web ve Grafik Tasarım hakkında herşey... |
![]() |
|
|
#1 |
|
Windows Takımı
Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: İzmir İşletim Sistemi: W7 Home Premium Anti-Virüs: KIS 2010 w/o FW Firewall: Comodo v3+Modem HIPS: Comodo Defense+
|
Forest Blog v1.3.3 Türkçe (Kendi Çevirim)
ASP dilinde yazılmış en iyi blog scripti, %100 Türkçe ve ücretsiz! Eğer ASP destekli web alanınızda bir blog açmak istiyorsanız bu scripti sakın kaçırmayın! İşte Forest Blog'un özelliklerinden bazıları:
![]() *** Forest Blog v1.3.3 Türkçe İndirme Bağlantıları: ASPİndir.com sunucusundan indirmek için buraya tıklayınız. Rapidshare.com sunucusundan indirmek için buraya tıklayınız. Uploaded.to sunucusundan indirmek için buraya tıklayınız. Ayrıca http://script.temmuzkarali.org/forest-blog adresinden Forest Blog v1.3.3 Türkçe ile ilgili herşeye (Forest Blog'un detaylı kurulum rehberi, temaları, veritabanı diyagramları, bütün rehberleri, Forest Blog ile ilgili yardım/destek ve saymayı unuttuğum bütün ekstraları) ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
|
Teşekkürler, ellerine sağlık.
Konu SpyTroVir tarafından (16-12-2008 Saat 01:40 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: alıntı kaldırıldı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Windows Takımı
Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: İzmir İşletim Sistemi: W7 Home Premium Anti-Virüs: KIS 2010 w/o FW Firewall: Comodo v3+Modem HIPS: Comodo Defense+
|
Rica ederim, güle güle kullanın
.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: Jan 2009 Bulunduğu Yer: İzmir İşletim Sistemi: Windows XP Pro. Anti-Virüs: Eset Smart Sec.
|
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Kocaeli-Gebze İşletim Sistemi: XP-UBUNTU Anti-Virüs: Kaspersky
|
easy PHP üzerinde çalışır mı? olursa bende indirmeyi düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Windows Takımı
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Kocaeli-Gebze İşletim Sistemi: XP-UBUNTU Anti-Virüs: Kaspersky
|
IIS den pek anlamam ama yapıcaz birşeyler mecburen
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Emektar Editör
Üyelik Tarihi: Nov 2006 Bulunduğu Yer: Ankara İşletim Sistemi: Win 7 & Fedora Firewall: Agnitum
|
IIS yerine çok daha iyi ve kolay yönetime sahip olan Abyss Web Server ı öneririm. Bununla hem asp, hem php hemde aspx i çalıştırabilirsiniz.
Müthiş derecede düşük birde kaynak tüketimi vardır. Ayarları konusunda bir sıkıntı yaşamanız halinde her bir ayarı için yardımcı olabilirim. IIS kuracaksanız onda da yardımcı olabilirim ama bence IIS yerine Abyss Web Server kurunuz. Ücretsiz olan X1 sürümünü http://www.aprelium.com/abyssws/download.php bu adresten indirebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
|
Teşekkürler ;) easy PHP i kaldırayım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
|
Dosyaları nereye atacağımı kavrayamadım
Abby Serverde
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| blog, cevirim, forest, kendi, turkce |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |