|
||
|
|
|
|
|
| Bilgisayar Zararlıları Bilgisayar zararlıları (Kötücül Yazılım, Malware) ile ilgili herşey... |
![]() |
|
|
#1 |
|
Üye
|
hata iletisi alıyorum
merhaba arkadaşlar,
bilgisayarım açıldığı anda bn139.tmp , bn.tmp gibi bir çok farklı isimde .tmp dosyaları hata iletisi alıyorum. bn139.tmp dosyası çalıştırılamadı kapatılması gerekiyor gibi. bu iletilerden sonra internet explorer düzgün çalışmaz oldu.artık internette 1-2 mail okuduktan sonra çalışmayan sayfayı kapatmaya çalışıyorum sonra bağlantıyı kesip yeniden kurmaya çalışıyorum oda cevap vermiyorsa bilgisayarı açıp kapamak zorunda kalıyorumi. bu konuda yardım edebilecek olan var mı?. imdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Editör
|
doctus a hoşgeldiniz
bitdefender online scanner tavsiye. Bulduğu zararlıları otomatik temizler.sorununuz çözülmezse buraya yeni bir konu açınız ve burdaki yönergelere göre raporları gönderiniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| aliyorum, hata, iletisi |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sürekli hata veriyor | ubeyde | Musonya Yazılım Resmi Destek Forumu | 1 | 14-05-2008 16:49 |
| Format Atarken Hata (SXS.DLL) !! | sercankavaz_27 | Microsoft İşletim Sistemleri | 3 | 08-05-2008 12:15 |
| Hata denetimi (CHKDSK) yapamıyorum | MRT | Windows XP | 16 | 23-03-2008 20:52 |
| x-server la ilgili yüklemelerden sonra ubuntu hata veriyor ve açılmıyor [Çözüldü] | eyyuplu | Ubuntu | 6 | 11-07-2006 14:31 |

Şuan saat: 10:56 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)