![]() |
|
| Hijackthis İnceleme | Dosya Kütüphanesi | Şüpheli Dosya | Antispyware | Antivirüs | Firewall | Gizlilik | Hakkımızda | Testler |
|
|||||||
| İndir | Reklamsız Doctus | GNU / Linux | Kampanyalar | Kayıt ol | Albümler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okunmuş Say |
| Microsoft Windows İşletim Sistemleri Microsoft Windows İşletim sistemleri hakkında. |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |
|
Üye
|
Alıntı:
Daha sonra yeniden yüklemeyi denedim bu sefer de dbgeng.dll ve winntbbu.dll dosyaları cd den okunamadı diye uyardı. bende o dosyaları geçip yüklemesini istedim. yeniden kuruluma geçtiği zaman yine aynı hatayı verdi. Sorun acaba xp cd sinden olabilirmmi ya da cd room bolzulmuş olabilirmi. Yardımınız gerek! (bu arada winxp professional kuuruyordum) CD room bozuk ise nasıl yüklicem. cd room u değiştirsem bile windows kurulu değil cd room driverı yüklenmez. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Linux Takım Kaptanı
|
Büyük bir ihtimal cd hatası gibi cd'yi değiştirip öyle deneyin.
Ayrıca yeni CD-ROM için driver istemez bildiğim kadarıyla
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
*Cd'den olma olasılığı yüksek.
*Optikten ise;driver istemez yenisini taksanız.
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| atarken, format, hata, sxsdll |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format ne zaman atılır? | Barış | Güvenlik Kavramı ve Kurallar | 76 | 12-11-2008 11:33 |
| Format atarken karşılaştığım hata | gorkiden | Windows XP | 7 | 30-03-2008 12:11 |
| Hata denetimi (CHKDSK) yapamıyorum | MRT | Windows XP | 16 | 23-03-2008 18:52 |
| x-server la ilgili yüklemelerden sonra ubuntu hata veriyor ve açılmıyor [Çözüldü] | eyyuplu | GNU/Linux Çözülmüş Konular | 6 | 11-07-2006 13:31 |
| [acik-duyuru] microsoft ve opendocument format | TanSu | Açık Kaynak Yazılımlar | 2 | 07-07-2006 15:06 |
Şuan saat: 19:54 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)