|
|
|
|
|
|
| Kullanım Yönergeleri Hijackthis Raporu Nasıl alınır? |
![]() |
|
|
#1 |
|
Şef
Üyelik Tarihi: Feb 2006 İşletim Sistemi: XP Anti-Virüs: BitDefender Anti-Malware: Malwarebytes HIPS: ThreatFire
|
Spybot - Search & Destroy Kullanım Yönergesi
Spybot - Search & Destroy yazılımını buradan indiriniz.Kurulum * Kur dosyasına çift tıklayınız. Dil seçiminde otomatik Türkçe seçeneği çıkacaktır. Tamam deyiniz ![]() * Resimlerde anlatıldığı gibi kurulumu yapınız. ![]() ![]() ![]() ![]() * Zararlı temizliği amacı ile kurduğumuz için resimde de gösterildiği gibi koruma özelliklerini işaretlemiyoruz. ![]() ![]() * Kurulurken güncellemeleri alıyor. ![]() ![]() * Son butonuna tıklayarak yazılımını açıyoruz.
Konu zinarali tarafından (25-03-2008 Saat 10:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Şef
Üyelik Tarihi: Feb 2006 İşletim Sistemi: XP Anti-Virüs: BitDefender Anti-Malware: Malwarebytes HIPS: ThreatFire
|
Ayarlar
* Yazılım açılıyor. ![]() * Yasal uyarı... ![]() * Çıkan seçenekleri Next diyerek geçiyoruz. ![]() * Search for updates butonu ile güncellemeleri arıyoruz. ![]() *Safer-Networking#1 (Europe) adlı serveri seçiyoruz ve Continue ile yüklüyoruz. ![]() * Download ile güncellemeleri yüklüyoruz. ![]() ![]() ![]() * Next ile devam ediyoruz. ![]() * Start using the program butonuna basıyoruz.
Konu zinarali tarafından (21-05-2008 Saat 00:25 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Şef
|
Tarama Temizlik-Silme
* Sistem geri yükleme 'yi kapatın ve internet bağlantısını kesin. * Bilgisayarınızı -açılışta F8 tuşunu basılı tutarak- güvenli kipte açın. Resimli anlatım için burayı okuyun. * Yazılımı tekrar açıyoruz. * Öncelikle Gelişmiş Modu seçiyoruz. ![]() * Problemleri ara butonuna basıyoruz. ![]() * Taramaya başlıyor. Bitmesini bekliyoruz. ![]() * Birkaç zararlı tespit etti. Seçili hataları düzelt butonuna basıyoruz. ![]() * Çıkan uyarıya Evet diyoruz. ![]() * Çıkan uyarıya Tamam diyoruz. ![]() * "Araçlar > Raporu görüntüle > Raporu görüntüle > Aktar" yolunu takip ederek tarama raporunu masaüstüne kaydediniz ve HijackThis raporunuz ile gönderiniz.
Konu zinarali tarafından (21-05-2008 Saat 01:18 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| destroy, kullanim, search, spybot, yonergesi |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Spybot Search & Destroy 1.5.2 RC1 çıktı | x_factor | SpyBot | 8 | 02-04-2008 08:52 |
| Spybot Search & Destroy ile casus avı(inceleme-ayar) | x_factor | Güvenlik Yazılımları Eğitimi | 6 | 20-03-2008 18:47 |
| Spybot Search and Destroy 1.5 Beta çıktı | x_factor | SpyBot | 7 | 23-06-2007 12:29 |
| Spybot Search & Destroy hakkında | drsbk79 | SpyBot | 8 | 12-04-2007 13:00 |
| Linux Terminal(Konsol) Komutları | Tuna | GNU/Linux İşletim Sistemleri | 1 | 24-01-2007 16:41 |

Şuan saat: 20:06 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)