![]() |
|
| Hijackthis İnceleme | Dosya Kütüphanesi | Şüpheli Dosya | Antispyware | Antivirüs | Firewall | Gizlilik | Hakkımızda | Testler |
|
|||||||
| İndir | Reklamsız Doctus | GNU / Linux | Kampanyalar | Kayıt ol | Albümler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okunmuş Say |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Üye
|
musonya.com girememek
sabit ip aşağıdaki gibidir.. My IP is 88.249.195.65 My country is Turkey My city is Türk mail adresim : muratgulbakan <a> mynet <.> com web sayfasını normal şekilde açamadığımdan server kurulumuda yapamıyorum hide kullandığımdan dolayıda kurulup yapmaya kalktığımda sorunlarla karşılaşıyorum.. ilginize şimdiden teşekkürler Konu muratdicle tarafından (08-03-2008 Saat 14:26 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Baş Editör
|
Sanırım sizinle telefonda da görüştük. Söylediğim gibi garip bir durum.
Ben kriweb.com dan hizmet alıyorum, IP yasaklama vb. çalışmalarımız yok. Söyledğiniz gibi sayfa görüntülenemiyor hatası aldığınıza göre server'a ulaşmışınız demektir. Bir kerede ping atmayı deneyiniz. Ya da TRACERT ile musonya.com'un yolunu izleyiniz. Buradaki diğer arkadaşlarımız belki bu konu hakkında birşeyler biliyorlardır. Umarım yardımcı olurlar. Ben şimdi kriweb'i arayıp bu durumu bildireceğim. Sonuç alabilirsem burada bildiririm. Saygılar.
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
benim IP adresimde sabite geçeli 10 gun kadar oluyor ama oyle bir problemle karşilaşmadım altar bence sen telekomdan yetkili biri ile görüş yardımcı olacaklarına eminim bizde hiç bir sorun olmadı bugune kadar ilginç her zaman musonya açılıyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
|
www.musonya.com giremiyorum bana yardımcı olunlütfen
abi ben türklelekomu aradım herşey normaldiyorlar sizteminiz çalıyor diyorlar bütün siteleri acıyor ama musonya.com mu acmıyor yardım lütfen murat abiii
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Baş Editör
|
Bana özelden sabit IP'nizi gönderin. Kriweb'i arayıp bilgi vereyim.
|
|
|
#6 |
|
Üye
|
buyur abii orda sabit ip
sorunum sabit ip ye geçtiğim gunden beri www.musonya.com adresini açamıyorum lakin hide ip kullandığımda siteniz açılmakta bu sorunu nasıl çözebilirim.
sabit ip aşağıdaki gibidir.. My IP is 88.249.195.65 My country is Turkey My city is Türk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Baş Editör
|
Ben dün IP adresinizi ve sorununuzu bildirdim. Eğer bloklanmış IP listesi içinde ise listeden çıkartırız dediler.
Fakat size önceden de dediğim gibi (ö.m. ile) kafenizden virüs dağıtımı veya DOS saldırısı gibi şeyler olduysa veya önceden bu IP adresi ile bunlar yapıldıysa host firması bu IP adreslerini yasaklar. Şimdi tam sorun belli değil. Sorun sizin tarafınızdan mı yoksa benim host firması tarafından mı anlayamadık. Dün söyledim eğer sizin IP ile benim siteye hala giremiyorsanız başka bir sorun vardır.
|
|
|
#8 |
|
Şef
|
konuyla alakası pek yok ama sorun IP'nin sabit olmasından kaynaklı değil. Onu belirtmek istiyorum.
Benim de sabit ama giriyorum.
|
|
|
#9 |
|
Üye
|
bende aynı sorunu yaşadım bugün sanırım tarayıcıdan kaynaklanan bir problem firefox ile giremiyorum explorerde bir problem yok.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Editör
|
|
|