![]() |
|
| Hijackthis İnceleme | Dosya Kütüphanesi | Şüpheli Dosya | Antispyware | Antivirüs | Firewall | Gizlilik | Hakkımızda | Testler |
|
|||||||
| İndir | Reklamsız Doctus | GNU / Linux | Kampanyalar | Kayıt ol | Albümler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okunmuş Say |
| Güvenlik Haberleri ve Duyurular Güvenlik Dünyasından Son Gelişmeler |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Editör
|
İşte ilk imzamız !... Haydi, hep birlikte büyümeye başlayalım artık.
Hem küçüklere, hem büyüklere seslenen bir afiş. Neye istismar diyoruz... Ne yaparsak çocuklarımızın hem bu gününü, hem de geleceğini harcamış, onlara zarar vermiş, bedenlerinde, ruhlarında yaralar açmış oluruz... İşte bunlardan bahsediyor bu afiş. Yalnızca aşağıdaki adreslerden indirip çıktı almak, okunsun diye de birilerine göstermek gerekiyor . Doctus Çocuk Koruma Hareketi... Bu hareket hepimizin. Bu konuyu yalnızca tıklayıp okuyan da, bu afişi ve peşi sıra gelecek olanları bir kaç kopya bastırıp çocukların çok olduğu yerlere asanlar da, haydi bu işi de ben yapayım, bir ucundan da ben tutayım diyenler de... hepimiz bu hareketin bir parçasıyız. Çevrenizdekileri de bu harekete katılmaya davet etmek için belki de iyi bir fırsat olacak bu afişler. Ve belki sizin astığınız, asılmasını sağladığınız afişlerden biri, bir çocuğu koruyacak... Belki o çocuk çok yakınımızdaki bir çocuk olacak. Buyrun aşağıdaki adreslerden yükleyin... Ve aklınız, yüreğiniz ne istiyorsa onu yapın. Buradan ve buradan indirebilirsiniz. Konu TanSu tarafından (28-01-2009 Saat 16:09 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
|
Çok güzel bir afiş olmuş gerçekten Doctus'dan da bu beklenir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Editör
|
Afişle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz
![]() Umarım bu afişi bir kaç örnek çoğaltıp uygun gördüğünüz yerlere asma ya da hiç olmazsa A4 çıktılarını yakın çevrenizde, çocuklarla yakın ilişkide olanlara dağıtabilme olanağınız olur. İşte ancak o zaman bu afiş üzerine düşeni yapmış, beğeninizi hak etmiş olacak. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Editör
|
Turkiyede olsaydim destek olurdum ancak malesef tebrik etmekten baska birsey gelmiyor elimden.
Resimleri tekrar cizecek bir arkadasimiz olsaydi aramizda daha guzel olurdu, hintli kadinlar yabanci sozcukler hos olmamis.
|
|
|
#5 | |
|
Editör
|
Alıntı:
Aslında ben bir kaç çöpten adam çizmiştim ama, o da doctusa yakışmazdı ![]() Yine de bir şey kaçırmış sayılmayız. Bu resimlerde hiç olmazsa revizyon yapabilecek arkadaşlar destek olursa çok daha güzelini, hatta okulda Türk bayrağı ile özbe öz kendi afişimizi yapabiliriz. Ben bu arkadaşların yardım teklifini bekliyorum hala ![]() Tabi çizim desteği dışında asıl önemlisi bu afişlerin hedefe ulaşması. Bu konuda da tüm Doctus'un desteğini, hem de çok güçlü desteğini bekliyorum ve diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Editör
|
Alıntı:
![]() Siz de afişlerin dağıtılması konusunda yardımcı olursunuz bize... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
|
öncelikle afişlerin güzel olduğunu söylemeliyim ve daha güzel olması içinde söz vermemekle birlikte karikatürist bir arkadaşım var ve kendisine ulaşmaya çalışıyorum.eğer iletişime geçebilirsem severek bu konuda yardımcı olacağından eminim
başarılara...
|
|
|
|
#9 | |
|
Editör
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum @snrzkn, Ne kadar iyi olur tamamen bize ait materyallerle çalışmak. Dilerim o arkadaşınız da bu konuda sizin kadar duyarlıdır ve birlikte daha da çok yol katederiz ![]() Ayrıca bu afişleri (ve arkadaşınız yapacağı bizim afişlerimizi) duyurmak, dağıtmak ve gerekli noktalara ulaştırmak konusunda da desteğinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şef
|
Arkadaşlar,
Bu mudur duyarlı Doctus. Haydi bakalım. İsteyene ben basıp göndericem afişleri. Okullara, işyerlerine, mahallelere, kurslara, kısacası yasak olmayan her yere asabilirsiniz. Duyarlı insanlar sosyalleşir arkadaşlar Herşey sanal ortamda olmaz..
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| artik, baslayalim, birlikte, buyumeye, haydi, hep, ilk, imzamiz, iste |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Şuan saat: 19:49 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)