|
||
|
|
|
|
|
| Bilgisayar Zararlıları Bilgisayar zararlıları (Kötücül Yazılım, Malware) ile ilgili herşey... |
![]() |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Tmp uzantılı dosyalar. Yardım.
Local Settings altındaki Temp dosyasının içinde son 2 aydır sürekli tmp uzantılı dosyalar oluşuyor ama sorun dosyaların 60 bin veya 70 bin civarında olması ve bu iki üç günde bir tekrarlıyor.Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı temizledim üstüne formatta attım fakat halen Temp dosyasının altında 60 bin küsür tmp uzantılı dosya birikiyor.temizledikçe bu tekrarlıyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Yani bunun nedeni ne olabilir ve bundan nasıl kurtulabilirim.Bir de sürekli olmasa da arada bir pc kendini resetliyor.Bilgisayarımda BitDefender 8 Prof.Plus kullanıyorum.Bu arada daha önce Pc ye bulaşan virüs şu FlashDisk lerden geçen bi virüstü adını unuttum şimdi Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aşağıda bu dosyaların resmini aldım belki yardımı olur Aşağıda Ver1A00.tmp bana sıkıntı çıkaran adedi 60 bin küsür olan tmp uzantılı dosya.
Konu offchu tarafından (06-01-2008 Saat 01:26 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
|
Ashampoo WinOptimizer 4 bu programı öneririm tmp dosyalarını temizlemede baya iyidir.
buda linki http://www2.ashampoo.com/webcache/ht...t_2_1606__.htm |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dosyalar, tmp, uzantili, yardim |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| uzaktaki bilgisayara bağlanmak hakkında yardım. | By_KiGIN | Internet ve Network | 5 | 17-12-2007 02:09 |
| exe uzantılı dosyalar | jackman45 | Microsoft İşletim Sistemleri | 7 | 05-05-2007 10:26 |
| DVD yazmayla igili yardım... | firat86 | Diğer Yazılımlar | 5 | 17-11-2006 15:28 |
| FLV Player 1.3.3. (flv. uzantılı videoları(youtube) izlemek için) | Fraust | Medya Oynatıcılar | 1 | 12-09-2006 00:48 |
| msn.com uzantılı mail adresi hakında sorular | Kaan | Internet ve Network | 4 | 24-06-2006 12:42 |

Şuan saat: 11:03 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)