|
||
|
|
|
|
|
| Anti-Spyware ve Anti-Trojan Yazılımları Anti-Spyware ve Anti-Trojan Yazılımları Hakkında |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||
|
Şef
Üyelik Tarihi: Oct 2005 İşletim Sistemi: Kubuntu Anti-Virüs: :) Firewall: Debian
|
İnndir.Com Hangi Dünyada Yaşıyor? [Güvenli Bir Dünyada]
Bu konuda geçen sorunlar İnndir.com yöneticileri tarafından düzeltilmiştir. Teşekkür ederiz.
Evet, neden Türkiye'de her 3 bilgisayardan birine bilumum zararlıyı dolduran sahte antispyware yazılımları kuruluyor? Sebebi bulundu. İşte Türkiye'nin en çok kullanılan indirme sitesi inndir.com da Yayınlanan ve sadece benim tesbit edebildiğim bazı sahte spyware yazılımları. kimbilir daha neler çıkar iyice bir araştırsak. Yorum Sizin. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
|
XoftSpy dediginiz bu degil mi ? ben saglam bir yazilim diye biliyorum hatta bende kurulu :cry: :cry:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Şef
Üyelik Tarihi: Oct 2005 İşletim Sistemi: Kubuntu Anti-Virüs: :) Firewall: Debian
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
|
Hemen kaldiriyorum o zaman..
Tesekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şef
|
Şu ortamda bilinen ve köklü firmalarının ürünlerini kullanmakda çok fayda var. Özellikle güvenlik yazılımlarında. Ben açıkçası artık hiçbir download sitesine güvenemiyorum. Yazılımları deneyimli kullanıcılardan öğrenip, google da resmi sitesini bulup öyle indirmek en iyisi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Emektar Editör
Üyelik Tarihi: Mar 2006 İşletim Sistemi: Vista Premium Anti-Virüs: Avast Firewall: Comodo Firewall Anti-Malware: WindowsDefender HIPS: System Safety
|
Peki şimdi güvenilir spyware programlarının listesini yaparsak
1.Spyware Doctor 2.Adaware personal Lavasoft 3.Microsoft antispyware 4.Free Spyware scanner diyebilirmiyiz , yada eklenecek varmı bunlara ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Şef
|
Ek olarak:
CounterSpy PestPatrol Ewido Anti-malware A-squared Anti Malware SpyBot Search&Destroy McAfee anti-spyware webroot Spy-sweeper Free spyware scanner'a ben olsam pek güvenmezdim.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
|
İnndir ne yaptığını sanıyor anlayamadım doğrusu. Bizim insanlara bulaşmaması için yırtındığımız yazılımları insanlara inndirtiyorlar.
Açıkçası spyware yayan siteler için İnndir'i de katıyoruz böylelikle |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Şef
|
Yani bir de editörlerin yaptığı yorumlar enteresan. Sanki bu yazılımları illa herkes indirsin ister bir halleri var.. Çok enteresan
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Emektar Editör
Üyelik Tarihi: Mar 2006 İşletim Sistemi: Vista Premium Anti-Virüs: Avast Firewall: Comodo Firewall Anti-Malware: WindowsDefender HIPS: System Safety
|
Antivirüs şirketleri ile sponsorluk anlaşması yapmış olabilirlermi ?
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dunyada, guvenli, hangi, inndircom, yasiyor |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|