![]() |
|
| Hijackthis İnceleme | Dosya Kütüphanesi | Şüpheli Dosya | Antispyware | Antivirüs | Firewall | Gizlilik | Hakkımızda | Testler |
|
|||||||
| İndir | Reklamsız Doctus | GNU / Linux | Kampanyalar | Kayıt ol | Albümler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okunmuş Say |
| Güvenlik Haberleri ve Duyurular Güvenlik Dünyasından Son Gelişmeler |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#41 |
|
Üye
|
Saygılarımla Adanalı Önder Görmez |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Üye
|
Lisanslı kullanmak doğru olan davranış şekli. Bunda hem fikiriz zaten.
Neden lisanssız kullandığımı da burda açıklamaya gerek yok, herkes nedenlerini tahmin ediyordur, benim de kendime göre nedenlerim var. Ben son birkaç yıldır windows sürümlerini, crack'larla veya modifiye olarak kullanıyorum. Bu tür sistemler içinde virüs olabilir mi ? Evet olabilir. Fakat yukarda bahsedildiği kadar abartılmış birşey yok. Sadece nereden indirilmesi gerektiğini bilmek lazım. Birde kurduktan sonra firewall, Av gibi yazılımları hemen ekleyip sistem dosyalarının davranış şekilllerine bakmak lazım. İşletim sisteminin aklı karışık mı ? Kesinlikle öyle birşey yok. Herşey düzgün çalışıyor. Performansından gayet memnunum. Peki sahte windows güncelleme yapar mı ? Kesinlikle yapar. Gerektiğinde yapıyorum. İçine virüs gömülmüştür kesin diyorlar, açıkcası öyle olduğunu düşünmüyorum. Öyle bile olsa benim kullandığım güvenlik yazılımları onu bir şekilde engelliyor demek ki. Çünkü son 3 yıl içerisinde birçok modifiye, crack'lı sistemde, birçok kredi kartı ve önemli site bilgileri kullandım. Gerçekte virüslü olsaydı, şimdiye, tamamı çalınmış olurdu. Hiç güncelleme yapamazsanız, malware bulaşma riski artar. Ayrıca gidip ilk gördüğünüz sitedeki crack'ı kullanırsanız virüslenirsiniz tabii ki. Programlar için ise, işletim sisteminin aksine, crack ve yama kullanmamaya çalışıyorum. Konu mrdavinci tarafından (05-02-2010 Saat 01:51 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| altinda, kotucul, kullananlar, lisanssiz, tehdidi, windows, yazilim |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Avira Microsoft Windows 7'ye çoktan hazır! | Redumbrella | Avira AntiVir | 4 | 20-11-2009 10:27 |
| Dikkat: Windows 7 Ücretsiz Yükseltme Tarih Aralığı | ynfkr | Windows Vista | 4 | 03-11-2009 18:29 |
| Güvenli kip, görev yoneticisi ve kayıt defteri düzenleme açılmıyor | since 1905 | HijackThis İnceleme ve Kötücül Yazılım Temizliği | 9 | 02-09-2009 11:23 |
Şuan saat: 13:51 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)