|
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
Editör
Üyelik Tarihi: Jul 2006 Bulunduğu Yer: İzmir İşletim Sistemi: Ubuntu
|
CS 1.6 Bot Nasıl Yüklenir?
Selam arkadaşlar;
Yaz tatili dolayısı ve Doctus' ta oynandığından oyuna biraz alışmak amacı ile CS 1.6' ya Bot yüklemek için ne yapmam gerekiyor elimde Z-BOT diye bir dosya var bunu nereye atmam gerekiyor? Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Emektar Editör
|
Counter strike oyunundan mı bahsediyoruz @Tuna?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Editör
|
Evet, Gökmen Abi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Baş Editör
|
Bu sayfadan nasıl kurulduğuna bakabilirsin Tuna.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Editör
|
Offchu' nun verdiği linkteki anlatılanlar ile kurdum. Teşekkürler offchu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Emektar Editör
|
Oynadıgım sürümü hatırlamıyorum ama ben şu şekilde bot ekliyordum.
Oyunun içindeyken esc tuşunun altındaki (é) tuşuna basınca sana sağ tarafta pencere açıyor. Adres çubuguna bot yazdın mı otomatik tanıyor. Devamlı bot_add_tr terorist demek, bot_add_ct polis demek ben bu şekilde ekleme yapıyordum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Müdavim
|
istersen cs 1.6 oyunun download linkini verim ama bir site adı vermem lazım bu siteden onlineda oynarsın bot kurulumuda gerekmiyo sadece setup dosyasını kur yeter
ben oynuyorum süper istersen pmde atarım |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Editör
|
Ben Oynasana.com' dan indirdim. Yasal bir adres.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
HijackThis Takımı Stajyer
Üyelik Tarihi: May 2006 Bulunduğu Yer: zimbabwe İşletim Sistemi: UBUNTU /VISTA Anti-Virüs: Avira Antivir Firewall: PCTOOLS
|
OYNASANA.COM da serverlara giremiyoruz. Kardeşim oynamak istedi. Kullanıcı adı aldık ama serverlara giremiyoruz. sXe anti cheat de kurulu. Ama üye olmalısınız diyor girmeye çalışırken? Nedenini bilen var mı
Bir de bende BOT-POD vardı bir zamanlar. Eskiden kurmuştum ama şimdi denediğimde olmadı yine. Z-botu indirdim şimdi. Umarım olur. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Müdavim
|
Valla, ne kadar yasal bilmem ama isterseniz site adı veririm. Tek setup'ı kurarsınız. Bir sürü adres de veririm. İstediğiniz kadar da online oynarsınız. Turnuvalar da oluyor. Karar sizin.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bot, nasil, yuklenir |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Pardus'ta Kilitli Dizin'i nasıl açabiliriz? [Çözüldü] | mono | Pardus | 22 | 01-06-2007 23:20 |
| Bir siteye nasıl kendi çektiğimiz görüntü yüklenir? | smahan61 | Web Tasarım ve Geliştirme | 10 | 21-01-2007 20:38 |
| X sitesi, Y sitesinin CSS'si ile nasıl görünür? | Barış | Internet ve Network | 1 | 24-05-2006 08:48 |
| Sıkça Sorulan Sorular [Üstatlık/Hacker'lık hakkında] | TanSu | Güvenlik Kavramı ve Kurallar | 0 | 29-12-2005 18:29 |
| Nasıl Test ediliyor bu programlar ? | nasıl olur | Anti-Virus Yazılımları | 3 | 01-11-2005 15:00 |

Şuan saat: 04:52 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)