|
|
|
|
|
|
| Bilgisayar Zararlıları Bilgisayar zararlıları ile ilgili herşey... |
![]() |
|
|
#1 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: May 2006 Anti-Virüs: NOD32 Firewall: MS FIREWALL Anti-Malware: AD-AWARE SE
|
bittorent.exe virüs mü?
kingston 2gb flash diskime bittorent.exe die bir dosya yerleşti diski biçimlendiriyyorum fakat dosya silindi gibi gozukuyor diski nod32,avast ve virus scanla test ettigimde virus buluyor siliyor fakat diskimde bu dosya hala duruyor sorunu cozemedim nedir bu dosya virusse hangi programla silebilrim?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şef
Üyelik Tarihi: Feb 2006 İşletim Sistemi: XP Anti-Malware: Malwarebytes HIPS: ThreatFire
|
Virus olabilir ve bilgisayarınıza bulaşmış olabilir.Bunu anlayabilmemiz için :
-Bu konuda anlatılan işlemleri eksiksiz yapınız. (Bu işlemleri yaparken USB-belleğiniz bilgisayarınıza takılı olsun lütfen) -Bu bölümümüzde yeni bir konu açarak HijackThis raporunuzu incememiz için ekleyiniz. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Müdavim
Üyelik Tarihi: Oct 2005 Bulunduğu Yer: Ankara Anti-Virüs: Avira AntiVir
|
Tahminimce C:\WINDOWS dizininde de bir bittorent.exe dosyası var (gizli de olabilir). Sisteminizi AntiVir ile taratıp Zinarali arkadaşımızın belirttiği formatta bir HijackThis raporu gönderin. HijackThis raporu gönderme ile ilgili yönergeyi ilgili bölümdeki sabit konularda görebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Editör
|
evet kesinlikle virüs, bizim okulun bilgisayarlarına bulaştırdılar saolsunlar ve herkeste var artık
![]() sistem başlangıcına yerleşiyor ve bilgisayarı çok kastırıp yavaşlatıyor, bana da bulaştı (u3 yazılımlı kingston)ben kav ile temizledim sorunsuz şeklide siz de kaspersky ile taratıp temizleyebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: May 2006 Anti-Virüs: NOD32 Firewall: MS FIREWALL Anti-Malware: AD-AWARE SE
|
herşeyi denildigi gibi yaptım bu işlemleri yaparken flasdiskimde takılı idi makinam oldukca agırlaştı bilgisyarım a bile girerken 1dk yaklasık bekkliyorum ama flashı tarattıgımda tekrar cıktı yani sorunum cozulmedi
hijackthis raporum burda |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Baş Editör
Üyelik Tarihi: Oct 2005 Bulunduğu Yer: denizli.. İşletim Sistemi: Windows 7 Anti-Virüs: Anti-Virüs? Firewall: Firewall? Anti-Malware: Malware? HIPS: HIPS?
|
Flash'ı başka bir makinada biçimlendirmeyi dene bakalım.
Eğer silinirse,kendi makinanı güvenli modda ve sistem geri yüklemeyi kapatarak tarat. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Müdavim
Üyelik Tarihi: Oct 2006 Anti-Virüs: avira antivir Firewall: comodo v2 Anti-Malware: spybot
|
avira bunu çok rahat temizlemekte idi
sanırım başka problemleride beraberinde getirmekte sorununuzda banada bulaşmıştı avira ile kolay birşekilde kaldırdım ve hafıza kartını da yeniden biçimlendirince hiçbir sorun kalmamıştı ama sizdeki
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Editör
|
ben biçimlendirmeden bu virüsten kurtulum, dediğim gibi kaspersky ile taratın silecektir ve sadece falsh'ı değil tüm sistemi.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bittorentexe, mü, virüs |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Virus Nedir? | TanSu | Bilgisayar Zararlıları | 27 | 09-11-2007 20:59 |
| Sizce bu bir virüs mü? | AsTaLaViStA | Microsoft İşletim Sistemleri Güvenliği | 7 | 04-03-2007 17:23 |
| Kaspersky NOD32'de virüs mü buluyor? [Çözüldü] | jackman45 | Anti-Virus Yazılımları | 6 | 21-01-2007 21:54 |
| NOD32'de virüs mü var? | jackman45 | NOD32 | 13 | 29-12-2006 18:35 |

Şuan saat: 04:07 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)