|
|
|
|
|
|
| Windows XP Windows XP ve 2000 |
![]() |
|
|
#1 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: Nov 2005 Bulunduğu Yer: İstanbul İşletim Sistemi: Vista home pre. Anti-Virüs: AntiVir Premium Anti-Malware: Super A.Spyware
|
raid service hatası..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şef
Üyelik Tarihi: Oct 2005 İşletim Sistemi: Kubuntu Anti-Virüs: :) Firewall: Debian
|
Raporun içeriğini de görebilir miyiz acaba?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Üyelik Tarihi: Nov 2005 Bulunduğu Yer: İstanbul İşletim Sistemi: Vista home pre. Anti-Virüs: AntiVir Premium Anti-Malware: Super A.Spyware
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şef
Üyelik Tarihi: Oct 2005 İşletim Sistemi: Kubuntu Anti-Virüs: :) Firewall: Debian
|
ilki bana driver hatası gibi geliyor, driver'ı kadırıp yeniden yüklemenizi öneririm.
İkinci de ise başlat>çalıştır services.msc den adı geçen servisi kapatmayı deneyin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Baş Editör
Üyelik Tarihi: Oct 2005 Bulunduğu Yer: denizli.. İşletim Sistemi: Windows 7 Anti-Virüs: Anti-Virüs? Firewall: Firewall? Anti-Malware: Malware? HIPS: HIPS?
|
Raid driverını kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.@TeknO abinin söylediği gibi eğerki raid kullanmıyorsanız kaldırıp yüklemeseniz de olur..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Baş Editör
Üyelik Tarihi: Oct 2005 Bulunduğu Yer: denizli.. İşletim Sistemi: Windows 7 Anti-Virüs: Anti-Virüs? Firewall: Firewall? Anti-Malware: Malware? HIPS: HIPS?
|
Ekle/Kaldır da nvidia raid driver gibi birşey olması lazım ordan kaldırmayı deneyin.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
|
Alıntı:
http://img162.imageshack.us/img162/6246/nvidiawa7.jpg tüm NVIDIA sürücülerini çıkart mı yapmalıyım? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hata, hatasi, raid, service |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
|